Cariere

DEVENITI PARTE DIN FAMILIE.

Ne mândrim cu ofertele de care toată lumea beneficiază . Ceea ce unește echipa noastră este cel mai înalt nivel de profesionalism. Ne respectăm reciproc și suntem gata să acordăm încredere. Acțiunile noastre sunt orientate spre soluții.

Fiecare angajat este important. Toți aparținem tuturor. Fără noi nu ar exista performanțe maxime individuale Susținerea și promovarea tuturor este întotdeauna importantă. Cunoscând capacitățile noastre, ne bazăm pe deciziile noastre corecte. Avem nevoie de oameni care văd o legătură între munca individuală și cea a întregii echipe.
Performanța corporației este legată de responsabilitatea comună. Cultivăm respectul, încrederea, profesionalismul și acțiunile îndreptățite. Aceasta promovează o gamă largă de oferte și dezvoltare continuă (cuvânt cheie: inovare și potențial de inovare). Este important pentru noi să obținem rezultate pe care toată lumea se poate baza. În acest fel, viziunea Wopfinger Transport Beton devine realitate cu adevărat.

Aflați mai multe despre compania noastră și căutați o carieră de succes.

Dacă doriți să ne consolidați echipa, apoi vă rugăm să ne inspirați cu cererea dvs. și să ne trimiteți astăzi documentele dvs. de cerere pentru candidatură.

Așteptăm cu nerăbdare acest lucru!

Trimiteți-vă astăzi documentele prin email sau prin poștă la noi:

Wopfinger Transportbeton SRL.

Ion Ionescu de la Brad 2b, parter
013813, sctor 1, Bucuresti
office@wopfinger.ro
Tel. 031.42.50.518