Despre Wopfinger

Despre Wopfinger Transportbeton

WOPFINGER TRANSPORTBETON este o companie membră a SCHMID INDUSTRIE HOLDING, un Grup Austriac structurat într-un Holding cu 90 de Companii, cu capital privat 100% , active pe piaţa europeană a materialelor de construcţii din 1923.

Cifra de afaceri în 2009 a holdingului depăşeşte 1,3 miliarde Euro , 4500 de angajaţi în 17 ţări, cu precădere în Europa Centrala şi de Est.

În România concernul este reprezentat din 1995 de: BAUMIT, AUSTROTHERM, WOLF PLASTICS, LORENCIC, WOPFINGER TRANSPORTBETO N(sept. 2007).

Wopfinger Transportbeton

2013
Inceperea fabricării blocurilor Beton Bloxx®

2012
Deschiderea celei de-a treia fabrici de beton în Pantelimon, judetul Ilfov

2011
Participarea sporită a companiei noastre în proiecte locale şi naţionale

2010
Începerea producţiei şi vânzării produselor TIWO: Torkret, beton torcretat

2009
Deschiderea celei de-a doua fabrici de beton la Rudeni-Chitila , judetul Ilfov şi a balastierei la Crovu- Costestii din Vale , judeţul Dambovita

2008
Deschiderea primei fabrici de beton la Clinceni – Bragadiru , judetul Ilfov

2007
infiinţarea Wopfinger Transportbeton S.R.L. cu sediul la Bucureşti, ca filială a firmei austriece Wopfinger Transportbeton GmbH

Schmid Industrieholding

SIH - Schmid Industrieholding - este un distribuitor de materiale de construcții de talie europeană, care își are originile și sediul central în Austria. Tatăl actualului porprietar, Alois Schmid, a înființat încă din 1940, în același loc „Schmid & Co KG“ și a preluat fabrica de var existentă. A dezvoltat prin procedeul Schmid-Hofer o metodă de obținere a varului nestins, care este și astăzi cea mai modernă și mai eficientă din punct de vedere al costurilor.

Friedrich Schmid a preluat în 1969 conducerea afacerii și a transformat compania în cea mai modernă și mai mare fabrică de var din Austria.

Friedrich Schmid a pus bazele în 1980, prin achiziționarea firmei Dämmstoffe Novotny, a actualei companii Schmid Industrieholding.

În prezent,  Schmid Industrie Holding, care funcționează din 1997, cuprinde mai mult de 70 de companii și participații strategice în multe state europene. În Austria și în alte 14 țări sunt peste 4.800 de angajați dedicați holdingului și obiectivelor lui, dar în mod special clienților.

În 2005 granițele Europei au fost depășite prin colaborarea cu China.

Succesul Schmid Industrie Holding are la bază principii puternice, care impactează toate ariile de activitate. Punctul central îl reprezintă omul: clienții și partenerii beneficiază cât de mult posibil de suport. În interiorul companiei cea mai mare valoare o reprezintă gândirea și munca de echipă. Un principiu de bază pe care angajații îl onorează printr-o legătură specială.

Asigurarea absolută a cerințelor de calitate este înțeleasă și tratată ca obligație față de client. Gândirea inovatoare și dezvoltarea continuă permanentă anticipează adesea posibilele solicitări ale clienților

Wopfinger Transportbeton
Schmid Industrieholding
Logo Austrotherm Dämmstoffe
Logo Baumit
Logo Furtenbach
Logo Murexin
Logo Kettner
Logo Lorencic
Logo Ortner
Logo Wolfplastics
Logo Wopfinger Baustoffindustrie