Laborator

Niciun şantier nu e prea dificil pentru noi.

Fiecare şantier are regulile lui. Laboratorul nostru evaluează exact aceste reguli. În laboratorul nostru propriu se efectuează verificări permanent. Laboratoare externe, autorizate, de verificare, confirmă calitatea excepţională a produselor noastre.

Toate reţetele de betoane cuprinse în gama noastră de livrare sunt elaborate în laboratorul nostru, echipat după cele mai moderne standarde, şi în plus sunt supravegheate de instituţii de verificare autorizate. Acest procedeu ne permite să aplicăm SR EN 12390, pentru că numai astfel este posibil ca betoanele să aibă o calitate care se numără printre cele mai bune. Controlul producţiei în fabricile noastre se face de către S.C ALL Cert Product S.R.L dupa standardul pentru controlul productiei in fabrica , certificat conform NE 012/1-2022.

An după an, zeci de mii de metri cubi de beton se livrează către industria construcţiilor.

Alte intrebari?

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați managerul nostru de laborator:

locatii.html

Căutare consilier

În funcție de categoria de produse și de zonă, veți găsi persoana noastră de contact pentru proiectul dumneavoastră aici.

service/laborator.html

Laborator

Laboratorul este inima noastră.

service/preturi.html

Preturi

ferm, dar corect.

Setari Salvate
Setările de confidențialitate

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru web. Unele dintre ele sunt necesare, în timp ce altele ne ajută să ne îmbunătățim oferta online. Puteți fi de acord cu cookie-urile utilizând butonul „Accept toate” sau puteți face propria selecție și salvați-l folosind butonul „Accept selecția”. Setările pot fi modificate oricând folosind link-ul din subsol.

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close