Disclaimer

Wopfinger Transportbeton SRL

Wopfinger Transportbeton S.R.L.
Ion Ionescu de la Brad 2B, Parter
013813, sector 1, București

Tel.: 031 425 05 18
Fax: 031 425 05 19
Email: office@wopfinger.ro


Design & Programming: Narosy KG

Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu următorii termeni de utilizare. Ne rezervăm dreptul de a actualiza din când în când Termenii de utilizare. Verificați periodic termenii de utilizare pentru modificări.

1. Conținutul ofertei online
Autorul își rezervă dreptul de a nu fi responsabil pentru actualitatea, corectitudinea, exhaustivitatea sau calitatea informațiilor furnizate. Pretențiile de răspundere împotriva autorului referitoare la material sau imaterial natura cauzate de utilizarea sau neutilizarea informațiilor sau utilizarea de informații incorecte sau incomplete sunt excluse, cu excepția cazului autorul nu este intenționată sau extrem de neglijent vina. Toate ofertele sunt obligatorii. Autorul își rezervă în mod expres dreptul de a modifica părți sau întreaga ofertă fără notificare prealabilă, adăuga, șterge sau încetează temporar sau permanent.

2. Referințe și linkuri 
Acest site a fost compilat cu cea mai mare atenție. Cu toate acestea, Wopfinger nu poate garanta acuratețea și exactitatea informațiilor conținute în acest document. Wopfinger exclude orice răspundere pentru daunele care apar direct sau indirect din utilizarea acestui site, în măsura în care nu se bazează pe intenția sau neglijența gravă a Wopfinger. 
Wopfinger nu este responsabil pentru conținutul legăturilor externe sau pentru conținutul forumurilor și al chat-urilor.
Pentru legături directe sau indirecte către alte site-uri (link-uri), care se află în afara responsabilitatea autorului, ar fi o răspundere numai în cazul în vigoare, în care autorul este conștient de conținutul și ar fi tehnic posibil și rezonabil pentru Utilizați în cazul conținutului ilegal. Autorul declară în mod expres că, în momentul conectării, nu a fost recunoscut niciun conținut ilegal pe paginile legate. Autorul nu are nici o influență asupra designului, conținutului sau autorului paginilor legate de acestea. Prin urmare, el se disociază în mod expres prin toate conținuturile tuturor părților legate / legate, care au fost modificate după setarea legăturii. Această afirmație este valabilă pentru toți cei din propria ofertă de internet stabilită în stânga și referințe, precum și pentru intrările străine în autorul cărților cărților oaspete, a forumurilor de discuții și a listelor de discuții. Pentru conținuturile ilegale, incomplete sau incorecte și pentru daunele rezultate din utilizarea sau neutilizarea acestor informații, numai furnizorul de site-ul la care se face referire nu a fost cel care a legat de aceste pagini.

3. Dreptul privind drepturile de autor și mărcile comerciale Toate drepturile rezervate. Textul, imaginile, fișierele audio și video, precum și aranjamentul pe site-urile Wopfinger sunt supuse dreptului de autor al grupului Wopfinger. Reproducerea sau reproducerea întregului sau a părților acestuia nu este permisă fără acordul scris al grupului Wopfinger. Unele site-uri Wopfinger conțin, de asemenea, conținut care este supus drepturilor de autor ale unor terțe părți.
Autorul se străduiește să respecte drepturile de autor ale graficii, fișiere de sunet, clipuri video și texte, de a folosi grafice proprii, fișiere de sunet, secvențe sale video și texte de a utiliza sau de a folosi elemente grafice fără licență, fișiere de sunet, clipuri video și texte. Toate mărcile comerciale și mărcile comerciale menționate în oferta de internet și eventual protejate de terți sunt supuse, fără restricții, dispozițiilor legii privind marcile respective și drepturilor de proprietate ale respectivilor proprietari înregistrați. Doar din cauza simplei mențiuni nu este de a concluziona că mărcile comerciale nu sunt protejate de drepturile terților! Dreptul de autor publicat, creat de obiectele autorului, rămâne exclusiv autorului paginilor. Reproducerea sau utilizarea unor astfel de grafice

4. Protecția datelor Protecția datelor
dvs. personale este foarte importantă pentru noi. 
Modul în care procesăm și folosim informațiile pe care ni le-ați prezentat pot fi găsite în Politica noastră de confidențialitate . 
Folosirea datelor de contact publicate în amprenta sau informații comparabile, cum ar fi adresele poștale, numerele de telefon și de fax, precum și adresele de e-mail ale unor terțe părți în scopul transmiterii informațiilor care nu au fost solicitate în mod expres nu sunt permise. Acțiunile legale împotriva expeditorilor de așa-numite mesaje spam pentru încălcări ale acestei interdicții sunt rezervate în mod expres.

5. Valabilitatea legală a acestei clauze de declinare a responsabilității 
Această declarație de declinare răspundere trebuie considerată ca parte a ofertei de internet, din care se face referire la această pagină. Dacă secțiunile sau termenii individuali ai acestei declarații nu sunt legali sau corecți, conținutul sau valabilitatea celorlalte părți rămân neinfluențate de acest fapt.

Setari Salvate
Setările de confidențialitate

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru web. Unele dintre ele sunt necesare, în timp ce altele ne ajută să ne îmbunătățim oferta online. Puteți fi de acord cu cookie-urile utilizând butonul „Accept toate” sau puteți face propria selecție și salvați-l folosind butonul „Accept selecția”. Setările pot fi modificate oricând folosind link-ul din subsol.

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close