Compania noastră

Succes cu materiale de beton și de construcție

WOPFINGER TRANSPORTBETON este o companie membră a SCHMID INDUSTRIE HOLDING, un Grup Austriac structurat într-un Holding cu 90 de Companii, cu capital privat 100% , active pe piaţa europeană a materialelor de construcţii din 1923.

Cifra de afaceri în 2009 a holdingului depăşeşte 1,3 miliarde Euro , 4500 de angajaţi în 17 ţări, cu precădere în Europa Centrala şi de Est.

În România concernul este reprezentat din 1995 de: BAUMIT, AUSTROTHERM, WOLF PLASTICS, LORENCIC, WOPFINGER TRANSPORTBETON (sept. 2007).

 

Pentru clienţii noştri, maxim de calitate este conceptul potrivit. Aceasta se aplică în special pentru angajaţii noştri. Pregatirea internă, competenţele profesionale şi sociale sunt materialul din care sunt facuţi adevaraţii “Wopfinger” –işti.

Filozofia noastră corporativă se bazează pe trei maxime:

  • îmbunătățirea continuă a proprietăților produsului
  • facilitarea procesării produselor în construcții
  • luarea în considerare maximă a factorilor ecologici

Poziționați intre liderii pe piața internă și imaginea de sine a reprezentării pe piețele internaționale merg mână în mână. Abilitățile și calitățile produselor, serviciile și angajații instruiți corespunzător reprezintă baza solidă pentru a lucra într-o Europă fără frontiere.

Wopfinger Transportbeton
2020

Deschiderea celei de-a șasea fabrici de beton în localitatea Ovidiu, Judetul Constanta.

2018

Deschiderea celei de-a cincea fabrici de beton în Cluj Napoca.

2016

Deschiderea celei de-a patra fabrici de beton în Brasov.

2013

Inceperea fabricării blocurilor Beton Bloxx®

2012

Deschiderea celei de-a treia fabrici de beton în Pantelimon, judetul Ilfov.

2011

Participarea sporită a companiei noastre în proiecte locale şi naţionale.

2010

Începerea producţiei şi vânzării produselor TIWO: Torkret, beton torcretat.

2009

Deschiderea celei de-a doua fabrici de beton la Rudeni-Chitila , judetul Ilfov şi a balastierei la Crovu- Costestii din Vale, judeţul Dambovita.

2008

Deschiderea primei fabrici de beton la Clinceni – Bragadiru , judetul Ilfov.

2007

Infiinţarea Wopfinger Transportbeton S.R.L. cu sediul la Bucureşti, ca filială a firmei austriece Wopfinger Transportbeton GmbH.

Schmid Industrieholding

SIH - Schmid Industrieholding - este un distribuitor de materiale de construcții de talie europeană, care își are originile și sediul central în Austria. Tatăl actualului porprietar, Alois Schmid, a înființat încă din 1940, în același loc „Schmid & Co KG“ și a preluat fabrica de var existentă. A dezvoltat prin procedeul Schmid-Hofer o metodă de obținere a varului nestins, care este și astăzi cea mai modernă și mai eficientă din punct de vedere al costurilor.

Friedrich Schmid a preluat în 1969 conducerea afacerii și a transformat compania în cea mai modernă și mai mare fabrică de var din Austria.

Friedrich Schmid a pus bazele în 1980, prin achiziționarea firmei Dämmstoffe Novotny, a actualei companii Schmid Industrieholding.

În prezent,  Schmid Industrie Holding, care funcționează din 1997, cuprinde mai mult de 70 de companii și participații strategice în multe state europene. În Austria și în alte 14 țări sunt peste 4.800 de angajați dedicați holdingului și obiectivelor lui, dar în mod special clienților.

În 2005 granițele Europei au fost depășite prin colaborarea cu China.

Succesul Schmid Industrie Holding are la bază principii puternice, care impactează toate ariile de activitate. Punctul central îl reprezintă omul: clienții și partenerii beneficiază cât de mult posibil de suport. În interiorul companiei cea mai mare valoare o reprezintă gândirea și munca de echipă. Un principiu de bază pe care angajații îl onorează printr-o legătură specială.

Asigurarea absolută a cerințelor de calitate este înțeleasă și tratată ca obligație față de client. Gândirea inovatoare și dezvoltarea continuă permanentă anticipează adesea posibilele solicitări ale clienților.

organizatii/cariere.html

Cariere

Deveniti parte din familie.

organizatii/management-si-echipa.html

Management

O echipă ferma.

organizatii/parc-auto.html

Parc auto

Unde omul și mașina formează o unitate.

organizatii/valorile-noastre.html

Valorile Noastre

Următoarele valori stau la baza relațiilor cotidiene dintre noi și clienții noștri.

Setari Salvate
Setările de confidențialitate

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru web. Unele dintre ele sunt necesare, în timp ce altele ne ajută să ne îmbunătățim oferta online. Puteți fi de acord cu cookie-urile utilizând butonul „Accept toate” sau puteți face propria selecție și salvați-l folosind butonul „Accept selecția”. Setările pot fi modificate oricând folosind link-ul din subsol.

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close